חזור חזרה לדף הקודם
כתובת פורום: https://rotter.name/cgi-bin/nor/dcboard.cgi
שם פורום: פיתוח, תיכנות ובניית אתרים
מספר נושא: 22191
#0,יאשמח להסבר טוב אם יש לך על מה זה object oriented programming
נכתב על-ידי code_blue בתאריך 16.05.18 בשעה 21:02
מעולם לא למדתי תכנות מלבד קצת C בהנדסאים
יודע בסיס של PHP ולא מצליח על אף שקראתי והקשבתי להרצאות להבין מה זה אומר
איך אני מיישם את זה בשעת צורך

#1,יתשובה מ STACKOVERFLOW
נכתב על-ידי Moshe4PRO בתאריך 16.05.18 בשעה 21:16
בתגובה להודעה #0
https://stackoverflow.com/questions/38467631/whats-object-oriented-programming

#2,יתודה רבה
נכתב על-ידי code_blue בתאריך 16.05.18 בשעה 21:36
בתגובה להודעה #1
קצת פישט אבל עדיין לא הבנתי את הclass זה נראה כמו סדרה של פונקציות אז מה הבעיה לקרוא להן כשצריך מה הclass חוסך לי

#3,יאי אפשר ללמוד את כל התורה על רגל אחת
נכתב על-ידי Zeet3x בתאריך 16.05.18 בשעה 21:41
בתגובה להודעה #2
עצם המחשבה שכתבת פה מראה שאתה לא בכיוון אפילו של להכנס ל"מה זה Class"...
אם באמת אכפת לך מה זה OOP אתה צריך ממש לקרוא ולהבין את הרציונל מאחורי זה, את העקרונות, את מה שאפשר לעשות עם זה (הכללה, הכמסה, הורשה, ממשקים וכו' וכו').
זה שתקרא מה זה Class זה לא מה שילמד אותך על OOP.

#4,יאני מנסה להכנס
נכתב על-ידי code_blue בתאריך 16.05.18 בשעה 21:43
בתגובה להודעה #3
כפי שכתבתי אני לא ממש מהתחום
מנסה להעשיר ידע

#5,יאז ככה אני עדיין לא יודע מה הידע שלך
נכתב על-ידי Moshe4PRO בתאריך 17.05.18 בשעה 00:32
בתגובה להודעה #4
אבל אחד מהדברים שלדעתי מתכנת צריך שיהיה לו זה לקרוא

https://en.wikipedia.org/wiki/Object-oriented_programming

ארוך אבל שווה לקרוא, מסביר מלא דברים על הנושא

@code_blue@


#6,יתודה רבה
נכתב על-ידי code_blue בתאריך 17.05.18 בשעה 07:22
בתגובה להודעה #5
הלכתי לאיבוד באמצע
תודה על הנסיון
אני צריך לחוש את זה תוך כדי הבנה של תוכנית בשיטה הזו והבנה
מה נותן לי להריץ אותה ככה מאשר בצורה אחרת

#7,יYouTube ניסית ?
נכתב על-ידי Beckham בתאריך 17.05.18 בשעה 10:03
בתגובה להודעה #6

#8,יכמו שאמרו שאלות כאלה בדרך כלל נפתרות אחרי גיגול ארוך וקריאה רבה
נכתב על-ידי משה הלולן בתאריך 17.05.18 בשעה 18:11
בתגובה להודעה #0
תתחיל מחיפושים בסיסים תקרא את העמודים הראשונים ותזרום, נגיד
oop vs functional

#9,יחעחעחעחע
נכתב על-ידי fly בתאריך 17.05.18 בשעה 23:21
בתגובה להודעה #0
ערכתי לאחרונה בתאריך 17.05.18 בשעה 23:46 בברכה, fly
 
במקום לענות לו, מבלבלים לו את המוח

תיכנות מונחה עצמים = עבודה עם מחלקות

מחלקה זה קטע קוד שאפשר להגדיר בתוכו פונקציות ומשתנים מכל מיני סוגים

אם הקוד שלך הוא כמה שורות בודדות אז לא צריך לעבוד עם מחלקות

נניח אני רוצה לשלוח אימייל עם כל מיני אופציות

יהיה מאוד נוח להכניס את כל הקוד למחלקה

ואז כשארצה לשלוח אימייל אבצע שליחת מייל בצורה פשוטה ונקייה


mailClass.send(true,false,true)

שימוש במחלקות מאפשר לבצע כל מיני דפוסי תוכנה מועילים שצריך ללמוד

שימוש במחלקה מאפשר לך לא לשרוף שמות של משתנים ופונקציות בשביל שתוכל לעשות בהם שימוש חוזר


classA.sendMail()
classB.sendMail()
classC.sendMail()


classA.sendMail() יכול לשלוח מייל בצורה אסינכרונית

classB.sendMail() יכול לשלוח מייל בצורה מקבילית

classC.sendMail() יכול לשלוח מייל עם וירוס

אתה לא מבין מה זה מחלקה כי לא כתבת הרבה קוד

תלמד את הבסיס תבצע תרגילים, יש מלא אתרים באינטרנט

ואחר כך תבנה אפליקציה

זה יקח זמן, אלא אם אתה גאון


#10,יתודה רבה
נכתב על-ידי code_blue בתאריך 18.05.18 בשעה 11:08
בתגובה להודעה #9
כנראה שזה יבוא (או לא) עם נסיון


נשלח ע"י הסלולרי